logo Pas

Stappenplan

Hoe we dat allemaal aanpakken? Stap voor stap uiteraard. Want overzichtelijk en gestructureerd werken gaat altijd beter. Als interieurarchitect is het onze job om u te ontzorgen. U legt het uit, wij voeren het uit. Volledig volgens uw dromen en wensen. Alles wat we doen zal tenslotte bijdragen aan uw thuisgevoel.

Uw interieur is in goede handen.

 

1

Intakegesprek

Kom langs op kantoor en we drinken samen een koffie. Wij nemen ruim de tijd om u te leren kennen en houden rekening met uw wensen, uw levensstijl en uw budget. Na een gezellige maar functionele babbel gaan we aan de slag.

2

Inspiratie

Onze architecten laten hun inspiratie de vrije loop en presenteren u enkele voorstellen. Samen overlopen we de opties en mogelijkheden. Wij zijn benieuwd naar uw feedback.

3

Conceptueel ontwerp

We zorgen voor een ontwerp met beleving en sfeer. We overlopen een 3D-plan met sfeer en gevoel, zodat u een beeld krijgt van de look & feel. Voldoet de structuur aan uw verwachtingen? Dan kunnen we verder.

4

Materiaalkeuze

Materiaal heeft een grote invloed op de sfeer in uw woning. Naar welke materialen gaan jullie voorkeur uit? U kan kiezen voor warm hout of voor een koelere steen in het wit, grijs of… De mogelijkheden zijn eindeloos.

5

Finetunen

We overlopen alle praktische en technische aspecten. Samen bespreken we enkele details zoals meubels en licht. Het plan wordt zo gedetailleerd dat u het zich helemaal kan inbeelden.

6

Offerten & planning

Bij Pas Interieur zijn we transparant in kost en tijd. Nu brengen we alles in kaart en u beslist. Bijschaven kan altijd.

Bevalt het u? Dan hebben we een deal.

7

Uitvoering & controle

Wij onderscheiden ons dankzij onze organisatorische aanpak. We werken alles
volgens het plan af, terwijl houden wij ons aan het schema en budget. Niets wordt over het hoofd gezien. Wat wij afleveren is tiptop in orde.

8

Nazorg

U bent tevreden met uw nieuw interieur? Fijn. Maar zelfs na de oplevering kan u op ons rekenen. Heeft u nog vragen of opmerkingen? Onze eigen Pas-servicedienst lost uw problemen op zodat u ook tevreden blijft.

© 2019 - PAS interieur - All rights reserved, created by Hands